Menu

Joel R. Kallman, Vladislav Uvarov, Roel Hartman, Denes Kubicek, Alex Nuijten, Peter Raganitsch, Richard Martens, Alan Arentsen, Marko Gorički niso samo predavatelji na letošnjem SIOUG dogodku, ampak so imena, ki so poznana celotni Apex skupnosti.

Vsak od njih predstavlja svojo zgodbo. Joel R. Kallman je direktor razvoja Apex-a in je eden prvotnih avtorjev samega Apex-a. Vladislav Uvarov je del razvojne ekipe. Ostali predavatelji sicer niso del Oracle Apex razvojne ekipe, vendar predstavljajo vodilna imena znotraj Apex skupnosti.

Dogodek (ne predavanje) Meet the Experts ima tako namen, da spoznamo te ljudi in njihove zgodbe. Preko pogovora, ki ga bo vodil Aljaž Mali bomo tako lahko spoznali, kako se je začel razvoj Apex-a, kaj Apex pomeni za Oracle, kakšno vlogo predstavlja Apex za Oracle Cloud, kako Apex razširiti npr. z uporabo FOEX-a,... Zanimivo bo tudi slišati kakšne poglede glede prihodnosti imajo zbrani strokovnjaki.

Termin dogodka Meet the Experts je namenoma postavljen v termin zadnjih predavanj v dnevu. Razlog je predvsem v tem da nismo preveč omejeni s časom. Želja je, da se dogodek ne zaključi v 45 minutah kot je napisano v urniku, ampak da po "uradnem" delu ostanemo še nekaj časa skupaj in se v prijetnem ozračje (poskrbljeno bo tudi za pijačo) še malo družimo.