Menu

rwp logo520x168

DELAVNICA ZAKLJUČENA !

SIOUG Real World Performance delavnica
torek 10. maj – petek 13. maj 2016, Ljubljana


Po lanskoletnem Zagrebškem Real World Performance Tour-u smo v 2016 izvedli 4-dnevno interaktivno delavnico, ki smo jo organizirali s strokovnjaki iz iste Oraclove Real World Performance (RWP) ekipe. Delavnica ni del rednih Oracle tečajev, zato je bila to edinstvena priložnost, da ste prišli v stik z inštruktorjema iz RWP ekipe - delavnico sta vodila Mihajlo Tekic iz Kalifornije in Christine Qu iz Kitajske.

Na delavnici je bilo preko praktičnih primerov prikazana uporaba ustreznih arhitekturnih tehnik s katerimi je mogoče že v fazi načrtovanja doseči boljše performanse in skalabilnost podatkovne baze in aplikacij, ki jo uporabljajo. Fokus delavnice je kako lahko miti, slaba arhitektura, pomanjkanje testiranja in nerazumevanje principov delovanja podatkovne baze pripeljejo do problemov s skalabilnostjo ali celo do zaustavitve sistema ob večjih oziroma neenakomernih obremenitvah.

Delavnica je bila v angleškem jeziku.

 


 

Glavne tematike delavnice so:

1.  Core Oracle Database Performace Fundamentals
2.  Extreme OLTP
3.  SQL and the Optimizer
4.  Extreme Data Warehousing
5.  Review and Team Exercise

Oglejte si podrobnejši seznam tematik delavnice ter predstavitev RWP teama in njihove delavnice.


Komu je delavnica namenjena?

Arhitektom – na kaj je potrebno biti pozoren pri načrtovanju in prikaz posledic nepravilnega načrtovanja sistemov
Razvijalcem – prikaz kako lahko koda, aplikacijski strežniki in podatkovna baza bolje (so)delujejo
DBA-jem – kako maksimizirati performanse in skalabilnost

Delavnica je interaktivna ("hands-on") - na praktičnih primerih se bo delalo vse 4 dni. Vsak udeleženec se bo preko svojega prenosnega računalnika povezal preko VPN povezave na predpripravljeno Oracle okolje, kjer bodo že v naprej pripravljeni primeri.


Lokacija in čas trajanja

Delavnica bo v Kongresnem centru hotela Austria Trend, Dunajska cesta 154, Ljubljana.

Prve tri dni bo potekala od 9:00 do 18:00, zadnji dan od 9:00 do 13:00.


Kotizacija in prijave

Kotizacija za udeležbo na delavnici je 390€ (brez DDV) na udeleženca. V kotizacijo je všteta udeležba na interaktivni delavnici, osvežitve med odmori in kosila.

Člani društva imate 10% popust, dodatnih 10% popusta pa vam bomo upoštevali za zgodnje prijave do vključno petka 22.4.2016.

Vsi popusti se seštevajo.

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije smo vam na voljo - Jure Bratina (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 031-340-078) in Janez Zaletel (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041-773-101).